“Dream big, work hard, stay focused, and surround yourself with good people.”

RTV Noord

In 2011 liep ik mijn derdejaars stage bij RTV Noord op de afdeling 'Nieuwe Media'. Ik werkte de Facebook- en Twitterpagina bij en maakte verschillende dingen voor de website. In 2013 was ik klaar met mijn opleiding en kon een werkervaringsstage komen doen op dezelfde afdeling van RTV Noord. Toen er een vacature vrij kwam begin 2014, kon ik aan de slag als AV-redacteur en schermregisseur. Later ben ik de samenstelling en ook de online verslaggeving van het tv-programma Expeditie Grunnen gaan doen. Ondertussen heb ik tijdens mooie projecten al verschillende andere werkzaamheden mogen uitvoeren.

Samensteller Expeditie Grunnen

Expeditie Grunnen is het weekendprogramma van RTV Noord. Iedere zaterdag en zondag gaant de Expeditie Grunnen-bus op pad. Op zoek naar het weekendgevoel van de Groningers, naar verhalen die mensen bezighouden. Als samensteller ontvang je gedurende dag al het beeldmateriaal dat wordt gemaakt en daarvan maak je de uitzending.

Onliner Expeditie Grunnen

In plaats van monteren op de redactie ga ik ook mee op de bus. We rijden de provincie rond en via sociale media maak ik verslag van de hele dag. 's Avonds in het programma is te zien wat we beleefd hebben.

Producer Eitje Eitje

eitje eitje

Eitje Eitje is een radio- en tv-uitzending dat in het teken staat van eieren zoeken. Mensen kunnen op zoek gaan naar verstopte eieren in de provincie Groningen. Ik produceer het programma. Tot nu toe zijn er al 4 succesvolle edities geweest.

AV-redacteur

av redactie1

Als AV-redacteur ben je verantwoordelijk voor het bewerken en plaatsen van video’s en audio op de website, maak je korte video's voor het nieuwsprogramma Noord Vandaag en houd je het foto-archief bij.

Schermregisseur

schermregisseur

Als schermreggisseur volg je het draaiboek van het tv-programma Noord Vandaag en ben je verantwoordelijk voor de juiste foto's en video's in de schermen op de achtergrond en de titels.

Werkzaamheden tijdens verschillende projecten

Radioregisseur Delfsail 2016

radioregisseur

Side-kick Talentenjacht Café Martini XL

cm xl

Liveblogger verschillende projecten

liveblogger

Producer Kerst der Klassiekers 2015

kerst

Medewerker project Sikko de WKavia

wkavia

Gastenbegeleider en floormanager Klouk

klouk

Side-kick radio: Café Martini

side kick1

 

Medewerker Facebook Experience 2014

facebook experience2014

Video's: RTV Noord