1995 2

Ik ben geboren in het Groningse dorp Bedum. Een mooi dorp waar ik opgegroeid ben samen met twee oudere zussen en een jonger zusje.

Opleiding
Nadat ik de HAVO heb afgerond op het Wessel Gansfortcollege in Groningen ben ik Communicatiesystemen gaan studeren aan de Hanzehogeschool Groningen. Daar heb ik oa. geleerd om de volgende systemen te kunnen maken: websites, games, reclamefilmpjes, magazines etc. Daarna heb ik de pré-master Media en Journalistieke Cultuur aan de Rijksuniversiteit in Groningen gedaan, om mij o.a. verder te ontwikkelen op het gebied van schrijven.

Stage + werk
Mijn derdejaars-stage heb ik gedaan bij RTV Noord op de afdeling Nieuwe Media. Na mijn opleiding kon ik daar weer terecht om een werkervaringsstage te doen op dezelfde afdeling. Na een half jaar werd ik daar aangenomen als AV-redacteur en schermregisseur. Later ben ik ook gaan werken voor het tv-programma Expeditie Grunnen als Samensteller en Onliner en ben ik radioproductie en regie gaan doen. Tot nu toe heb ik tijdens projecten ook veel verschillende andere functies mogen doen (te zien op deze website).

biografie fotoHobby's
Naast het werk dans ik bij Wanda Kuiper Balletschool, speel en zing ik bij GOOV Muziektheater, schrijf ik veel verhalen en speel ik dwarsfluit. Op deze website laat ik zien hoe ik dat ben gaan doen. Van kinds af aan heb ik vele hobby's, maar die hebben vrijwel allemaal een overeenkomst. Je kunt er op verschillende manieren een verhaal mee vertellen. En dat vind ik erg leuk om te doen.

Portfoliowebsite
Deze website heb ik gemaakt om al mijn (relevante) werkzaamheden, projecten en ervaring te verzamelen en overzichtelijk op een rij te zetten. Dit voor, eventueel, toekomstige werkzaamheden en natuurlijk omdat ik dit zelf ook leuk vind om te maken.