petra.mulder profile pic

(@petra.mulder)

👩🏻‍🦰 Storyteller 📺 Working at RTV Noord ❤️➡️ 👯‍♀️ Dance 🖋 Write stories 🎭 MusicalSchermregisseur, AV-redacteur, Side-kick, Producer, Liveblogger; als freelancer bij RTV Noord krijg ik de kans om verschillende werkzaamheden uit te voeren, met veel plezier.

RTV Noord

Op mijn zevende ging ik op 'steps, bewegen op muziek'. Vanaf mijn 11e werd het jazzballet en later danste ik ook showballet en modern. Sinds 2014 geef ik ook zelf dansles aan kinderen.

Dans

Als kind speelde ik veel toneelstukjes. Na een cursus wilde ik dit blijven doen. Ik heb de Theaterschool voor Volwassenen in Groningen afgerond en speel nu bij GOOV Muziektheater.

Toneel

Van jongs af aan is schrijven al een grote hobby. Op mijn 19e bracht ik mijn eerste boek uit. Daarna heb ik scenario's geschreven voor twee kortfilms en scripts voor voorstellingen.

Schrijven

Op mijn 6e ging ik op blokfluitles om noten te leren lezen. Twee jaar later kreeg ik les op de dwarsfluit. Sinds kort speel ik piano en zing ik bij GOOV Muziektheater in Groningen.

Muziek

Bij het bewerken van video's komen beeld en geluid samen. Je kunt op een hele mooie manier een verhaal vertellen. Dat maakt voor mij het monteren van (muziek)video's heel leuk!

Video

Op mijn 11e wilde ik mooie achtergronden voor de computer en msn-plaatjes maken voor mezelf en voor anderen. Zo ben ik gaan 'Photoshoppen' en daar werk ik nu nog steeds mee.

Vormgeving

Ook wilde ik op mijn 11e graag een website maken. Dat heeft mijn vader mij geleerd. Die interesse is er nog steeds, want zo heb ik bijvoorbeeld deze portfoliowebsite kunnen maken.

Website